Over ENC consultancy

Specifieke kennisvelden

In ons netwerk zit een grote verscheidenheid van specialisten op het gebied van commercieel en financieel beleid, personeelsbeleid, supply chain management, en zeer technische project managers en project supervisors. Wij kunnen uw partner zijn op alle speelvelden waar uw bedrijf actief is.

fto_content06.jpg

Onze specialiteiten zijn:

  • Algemeen management: van het aansturen van organisaties tot en met het veranderen en aanpassen aan gewijzigde situaties;
  • Commercieel management en business development: Het aansturen, aanpassen, en optimaliserenvan commerciële ( marketing en sales) organisaties, alsook het opstarten, opvolgen, en implementeren van nieuwe groeitrajecten voor bedrijven, zowel met betrekking tot nieuwe producten ,markten als technologie.
  • Cultuurverschillen: Het aansturen en aanpassen van organisaties waarbij door begrip en een match van overeenkomsten werkwijzen worden afgestemd en communicatie wordt gestroomlijnd.
  • Project management: Het bedrijven helpen beheersen en optimaliseren van grote bouw,implementatie en veranderingsprojecten.
  • Overname en integratie van ondernemingen: Het bepalen van de strategie, en de daaruit volgende verbeterpunten die middels een actieplan geinplementeerd worden,wat enerzijds moet leiden tot een meerwaarde bij verkoop danwel tot optimalisatie van de synergie,efficiency en effectiviteit van de eenheid afzonderlijk en in het grotere geheel bij de kopende partij.