Onze diensten

Bruikbare zaken

Partners

ENC consultancy beschouwt een onderneming als een samenspel van processsen die optimaal op elkaar afgestemd dienen te zijn. Ieder deelveld kent zijn specialismen - vandaar dat er door onze onderneming bewust is gekeken naar samenwerking. De organisaties waarmee wij samenwerken zijn:

Van Jole Management en advies BV

Van Jole, het gekende bureau in de regio Zuid-West Nederland, biedt organisatieadvies en managementondersteuning.

Onze kernactiviteiten zijn:

  • Organisatieadvies
  • Interimmanagement
  • Project management

We richten ons op het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid.

Partners en Associés vormen het kernteam van onze organisatie. In totaal zijn we met twintig personen actief in Zuid-West Nederland. Om op alle interessante en passende opdrachten in te gaan, werken we nauw samen met ongeveer 25 leden, zelfstandige organisatieadviseurs en interim-managers die op contractbasis voor ons werken.

Meer info.

Bundel.biz

Bundel.biz heeft tot doel om de samenwerking tussen haar samenwerkingspartners onderling en met derden te bevorderen en op deze wijze continu vernieuwing en verbetering na te streven.

De partners in Bundel.biz leveren, ieder vanuit hun professionele vakgebied, kwaliteitsdiensten om organisaties te ondersteunen en te ontzorgen.

De samenwerkingspartners werken multidisciplinair en complementair aan elkaar, zodat u de meest optimale ondersteuning krijgt. Of dit nu op strategisch bestuurlijk niveau, op tactisch management niveau, of op operationeel-uitvoerend niveau is, u kunt bij iedere samenwerkingspartner van Bundel.biz met al uw kwesties terecht.

De partners van Bundel.biz vormen een waardeketen. Die waardeketen spiegelt de waardeketen van uw bedrijf. Met hun professionele kennis,,kunde en interventiemethoden kunnen de partners van Bundel.biz waarde toevoegen aan al uw bedrijfsprocessen. Bundel.biz helpt de waardeketen van uw bedrijf effectiever en unieker te maken en te optimaliseren.

Bundel.biz omvat de volgende vakgebieden: maintenance management, performance management, management accounting, strategisch management,, management van technologie en Innovatie, sales & marketing management, business development, ICT-management, kwaliteitsmanagement en veiligheid.

De samenwerkingspartners van Bundel.biz zijn zelfstandige ondernemers die elk vanuit hun professionele achtergrond business support leveren, zelf verantwoordelijk zijn voor hun resultaten, en samen een waardeketen vormen.

Meer info.

AVE Consultancy BV

AVE Consultancy heeft een jarenlange ervaring in executive search en interim management, met een focus op FMCG zowel bij fabrikanten als erkende retailers in food en non-food. Door in de gesprekken de mens centraal te stellen is het slagingspercentage ver boven het marktgemiddelde. Met een uitgebreid actueel netwerk van kandidaten kan er bovendien snel gehandeld worden.

AVE heeft met haar partners een breed ervaringsveld in het werven en selecteren voor commerciële functies op het gebied van (trade-)marketing, sales, inkoop en communicatie voor professionals met een aantal jaren werkervaring - tot op directieniveau.

De interim-managementafdeling van AVE Consultancy BV bemiddelt voor een geselecteerd aantal interim-professionals op het gebied van marketing, communicatie, sales en commercieel management. Met een zeer brede ervaring in FMCG, de zakelijke dienstverlening en de zorgsector, staat onze werkwijze garant voor een snelle en kwaliteitsvolle oplossing van uw vraagstuk. De meerwaarde van ons bureau ligt opgesloten in een persoonlijke aanpak en aandacht voor de opdrachtgever en de opdrachtnemer, zowel voor als tijdens de opdracht.

Meer info.

fto_content06.jpg