Voor interim manager

Aansluiten

ENC Consultancy is een netwerkorganisatie die functioneert in verscheidene samenstellingen, afhankelijk van projecten die voorliggen.

De organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit, een duidelijke aanpak, en een transparante opstelling naar zowel de klant als de interim manager.

In het kader van opdrachten is de honorering over het algemeen als volgt opgebouwd.

Indien u ingeschakeld wordt is 25 % van het aan de klant gefactureerde bedrag de bureaufee en 75 % is voor de uitvoerder. Voor langdurige opdrachten kan gekeken worden om de verhouding aan te passen. Indien u zelf een klant binnen brengt en de opdracht wenst te laten lopen via ons bureau dan krijgt u daarvoor een vergoeding van 10 % van de bruto factuurwaarde.

Indien u geinteresseerd bent om deel uit te maken van ons netwerk kunt u een mail met uw CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien wij uw CV ontvangen hebben, en er doet zich een opportuniteit voor, dan nemen wij contact met u op voor een nader onderhoud.

Indien u reageert op een van onze vacatures nemen wij altijd contact met u op voor een nader gesprek.

Wij zijn continue op zoek naar marketing- en sales mensen uit verschillende sectoren, evenals mensen met ervaring in verander management en project management.

fto_content02.jpg